Schaarste in Horeca of schoonmaak? Niet bij ons. Wij hebben talent opgeleid gecoacht en klaargestoomd voor jou. Ze kunnen direct aan de slag!

VESA is inmiddels succesvol in diverse branches, hoofdzakelijk in de horeca en de schoonmaak. 
 

VESA is een hedendaags uitzendbureau. Een uitzendbureau met moderne dienstverlening, en het behoud van historisch vakmanschap met de daarbij horende ervaringen.

U wilt een flexwerker inhuren (parttime of fulltime) of een geheel
werkgebied uit handen geven, en wij gaan u daarin ontzorgen. Wij de risico’s u de vrijheid.

DE HORECA:

 ERVAAR ONZE GASTVRIJHEID

Flexibel & gemotiveerd. 
 

Goed personeel.. dat is belangrijk in elke professionele organisatie. Tegelijkertijd is het bereiken en behouden van een ijzersterk team niet zomaar gedaan. Wij ontzorgen hierin, in de breedste zin van het woord. Hoe doen wij dat? The VESA way!


Een flexwerker inhuren anno nu betekent werken met doorontwikkelde hoogwaardige producten, een slimme werkmethodiek en een gedigitaliseerde omgeving. Wij werken met vakmensen en vertrouwen op de
ervaringen van onze medewerkers. Er is veel voor nodig om een goedlopend bedrijf te worden en te blijven, het personeel is daarin een belangrijke factor. 

 

SCHOON, SCHONER, SCHOONST

Een frisse kijk en eindeloze energie. 
 

Zoek je een betrouwbare schoonmaker, een ervaren vakman of heb je andere facilitaire wensen die vragen om een echte professional? Dan vind je een helpende hand bij VESA. Flexibel of op vaste basis worden direct al jouw wensen geregeld.

DE SCHOONMAAK:

Wij geloven in investeren in onze medewerkers. Want de klant ziet dit terug in onze dienstverlening. Onze medewerkers krijgen een goed salaris en een gunstige ziektekostenregeling. Wij verzorgen ook inhouse trainingen en bieden erkende opleidingsmogelijkheden. Maar wél een scherp uur tarief! VESA is persoonlijk, geen onbereikbaar concern. Alle medewerkers, die u gaat inhuren, kennen wij persoonlijk.
 

ONZE PARTNERS 

''Een prettige samenwerking met goede communicatie''

''Zeer persoonlijk met service op maat'' 

''Professioneel en energiek''

'' Vernieuwend en ambitieus'' 

BRANDING

Contact VESA

Den Haag 

Rotterdam

Leiden

© 2018 by We are VESA        KvK nr: 72913959

Bel ons:

0619957939

Mail ons: